MediaWatch

Priceline fyrer og udsætter

De dårlige tider synes uden ende for det amerikanske "nævn-din-pris" selskab, der igen vælger at fyre en portion af sine medarbejdere samt i tilgift udsætter en række af sine nye services, skriver CNET.

For ganske nyligt opsagde selskabet 16 procent af medarbejderstaben herunder fire nøglepersoner i ledelsen. I tilgift er selskabet ramt af mindst to søgsmål og har tidligere i dette efterår udsendt indtjeningsadvarsler for sine kvartalsregnskaber.

Nu vælger Priceline så at afskedige yderligere 11 procent af medarbejderstaben, samt udsætte en række af sine nye services herunder en business-to-business service.

Ifølge Daniel H. Schulman, administrerende direktør i Priceline, er alle selskabets ressourcer nu rettet imod at skabe profitabilitet på kerneområderne.

Priceline aktien lukkede i dagens handel i kurs 1,88 dollar en fremgang på 9 cent.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs