MediaWatch

Det rigtige fingeraftryk

Nu er det ikke længere kendskabet til et password, der giver adgang til at bruge pc'en, - det kræver det rigtige fingeraftryk.

Acer kom i foråret med en notebook med så kraftfulde specifikationer, at den kan erstatte en traditionel stationær pc: Intels Pentium III processor på 850 MHz, 15 tommers TFT-skærm, 56 KB modem, 10/100 LAN og alle øvrige enheder og administrations-faciliteter, som kan forventes af en "Desktop Replacement" notebook.

Den nyeste model er udvidet med Fingerprint Security System, som ifølge Acer giver en helt anden sikkerhed mod fremmedes misbrug af et password. Et password kan blive opdaget eller cracket af andre, som så har fuld adgang til alle data.

Med det nye sikkerhedssystem, er det kun brugeren med det rigtige fingeraftryk der kan få adgang til at bruge PC'en.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs