MediaWatch

IBM åbner webbureau i Norden

Selskabets nye bureau får navnet Stockholm center for IBM e-business Innovation og vil ifølge IBM selv, i særdeleshed have fokus på e-handel samt fremtidige generationers internetløsninger, skriver Dagens Industri.

Gösta Ljungberg, chef for det nordiske bureau, siger, at der nok vil være en del, der undrer sig over at IBM udvider sin internetvirksomhed på et tidspunkt hvor især internetkonsulenterne har problemer med faldende efterspørgsel på deres tjenesteydelser. Han siger i den forbindelse, at selskabet ser en stigning i efterspørgslen på strategiske løsninger på internetområdet.

IBM vil i første omgang ansætte 100 medarbejdere, men såfremt alt går vel, vil dette tal blive fordoblet. Det nye bureau bliver placeret i det centrale Stockholm og dermed væk fra selskabets hovedkontor i Kista.

IBM's valg af lokation er opsigtsvækkende idet selskabet sammen med Ericsson var de først til at etablere sig i Kista i 1970'erne. Sidenhen fulgte flere hundrede IT-selskaber efter.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs