MediaWatch

IBM åbner webbureau i Norden

Selskabets nye bureau får navnet Stockholm center for IBM e-business Innovation og vil ifølge IBM selv, i særdeleshed have fokus på e-handel samt fremtidige generationers internetløsninger, skriver Dagens Industri.

Gösta Ljungberg, chef for det nordiske bureau, siger, at der nok vil være en del, der undrer sig over at IBM udvider sin internetvirksomhed på et tidspunkt hvor især internetkonsulenterne har problemer med faldende efterspørgsel på deres tjenesteydelser. Han siger i den forbindelse, at selskabet ser en stigning i efterspørgslen på strategiske løsninger på internetområdet.

IBM vil i første omgang ansætte 100 medarbejdere, men såfremt alt går vel, vil dette tal blive fordoblet. Det nye bureau bliver placeret i det centrale Stockholm og dermed væk fra selskabets hovedkontor i Kista.

IBM's valg af lokation er opsigtsvækkende idet selskabet sammen med Ericsson var de først til at etablere sig i Kista i 1970'erne. Sidenhen fulgte flere hundrede IT-selskaber efter.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs