MediaWatch

SOL dropper e-handel

Bestyrelsen hos Scandinavia Online A/S meddeler i dag, at man har valgt at afvikle aktiviteterne i selskabets e-handels virksomhed Netbonus. Afviklingen af Netbonus medfører, at i alt 12 medarbejdere i Norge, Sverige og Danmark afskediges. Netbonus har arbejdet med såkaldt medlems-shopping i de tre lande.

Dermed er der ikke flere e-handels aktiviteter tilbage hos SOL, efter at selskabet tidligere i år solgte sit auktions site Bid2day til det svenske auktions site Tradera.

Om beslutningen siger SOL's koncernchef Birger Steen: -Afviklingen af Netbonus er et led i den løbende proces med henblik på at fokusere SOL på sin kernevirksomhed, som er portal-virksomheden. Samtidig med at vi afvikler dette direkte engagement inden for detailhandel på nettet, ser vi en fortsat kraftig vækst i forbrugernes efterspørgsel af vores hovedprodukter. Derfor vil vi fortsætte med at forstærke vores position som Nordens førende Internet portal.

Afviklingsomkostningerne er af SOL beregnet til fem millioner svenske kroner, som vil blive bogført i selskabets regnskab for 2000.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs