MediaWatch

SOL dropper e-handel

Bestyrelsen hos Scandinavia Online A/S meddeler i dag, at man har valgt at afvikle aktiviteterne i selskabets e-handels virksomhed Netbonus. Afviklingen af Netbonus medfører, at i alt 12 medarbejdere i Norge, Sverige og Danmark afskediges. Netbonus har arbejdet med såkaldt medlems-shopping i de tre lande.

Dermed er der ikke flere e-handels aktiviteter tilbage hos SOL, efter at selskabet tidligere i år solgte sit auktions site Bid2day til det svenske auktions site Tradera.

Om beslutningen siger SOL's koncernchef Birger Steen: -Afviklingen af Netbonus er et led i den løbende proces med henblik på at fokusere SOL på sin kernevirksomhed, som er portal-virksomheden. Samtidig med at vi afvikler dette direkte engagement inden for detailhandel på nettet, ser vi en fortsat kraftig vækst i forbrugernes efterspørgsel af vores hovedprodukter. Derfor vil vi fortsætte med at forstærke vores position som Nordens førende Internet portal.

Afviklingsomkostningerne er af SOL beregnet til fem millioner svenske kroner, som vil blive bogført i selskabets regnskab for 2000.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs