MediaWatch

Køb ind via TV, web eller telefon

Internet konsulentvirksomheden Adera har leveret en indkøbsløsning til Englands tredje største dagligvarekæde, ASDA (www.asda.com), som gør det muligt for kunderne at købe ind via digital TV, web eller telefon. Løsningen samler alle de direkte kontaktkanaler under en og samme paraply, og giver dermed kunderne mulighed for at vælge hvor, hvornår og hvordan, de vil gøre deres dagligvareindkøb.

ASDA betegner selv det nye tilbud som "banebrydende" inden for brugervenlig online shopping. Ifølge ASDA står kunden i centrum af løsningen, som er designet, så selv kunder uden Internet erfaring kan foretage deres ugentlige dagligvareindkøb på under 10 minutter.

Således er det den samme konto, den enkelte kunde anvender uanset og han/hun at handle via digital TV, web eller telefon. Løsningen er nemlig designet, så kontoregistrering og brugerprofil er uafhængig af, hvilken datakilde, der anvendes.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs