MediaWatch

Aktieejere godkender fusion

Tilbuddet om aktieombytning mellem telekommunikations- og Internetudbyderen, italienske Tiscali, og det hollandske Internetselskab, World Online, blev accepteret af 96,1 procent af aktieejerne, meddeler Tiscali torsdag. Minimumskravet var, at mindst 80 procent af aktieejerne skulle godkende fusionen.

Den 7. september meddelte World Online, at selskabet overtages af Tiscali. Telekommunikations og Tiscali tilbød 20 euro per aktie for World Online, hvilket betød, at aktieejerne ville få 0.4353 Tiscali aktier for hver World Online aktie.

Målet med fusionen mellem Tiscali og World Online var at skabe Europas næststørste internetudbyder efter T-Online, der er en Deutsche Telekom filial. Tilsammen får de Tiscali og World Online seks millioner abonnenter i Europa. Analytikere er dog kritiske overfor fusionen, idet de mener, at World Online bør finde en stærkere aktør på teleområdet end Tiscali.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs