MediaWatch

Hewlett-Packard fastholder vækstrate

Selskabets ledelse søger således at overbevise investorerne på Wall Street om, at bundlinjen ikke vil blive påvirket synderligt af opbremsningen i det amerikanske salg af PC'ere, og at man dermed vil nå det fastsatte prognoser for den samlede omsætning for 2001. Det skriver CNN.

HP's administrerende direktør, Carly Fiorina, understregede på selskabets kvartårlige investormøde, at HP ikke blot er en fremstiller af "bokse", men at det med sit brede udvalg af produkter og services vil have flere indtjeningsmuligheder, der skal søge at afhjælpe bundlinjen.

Fiorina's understregning af selskabets stærke sider kommer i kølvandet på indtjeningsadvarsler fra blandt andet Apple og Gateway, der begge har været på en økonomisk nedtur ovenpå meddelelserne.

Det aftagende salg har fået indtil flere investorer til at se på, om selskabet vil være i stand til at skabe den fornødne indtjening i den nærmeste fremtid. Selskabet, med Fiorina i spidsen, føler selv, at det ligger på linje med Wall Street's forventninger i niveauet 15 til 17 procent. Ifølge First Call er HP sat til at tjene 43 cent per aktie i det indeværende fjerde kvartal og 1,96 dollar set over hele året.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs