MediaWatch

Wanadoo og Freeserve suspenderes

Handlen med aktier i franske Wanadoo på børsen i Paris og britiske Freeserve på børsen i London er suspenderet indtil der foreligger en officiel meddelelse om, at selskaberne fusioneres. Wanadoo og Freeserve bekræftede allerede i forrige måned, at man forhandlede om en fusion, men ingen af selskaberne har i dag villet kommentere den aktuelle suspendering af aktierne, skriver CNN.

Freeserve har omkring to millioner abonnenter i Storbritannien og selskabet er 80 procent ejet af den britiske forhandler af forbrugerelektronik, Dixons Group. Franske Wanadoo er 88 procent ejet af France Telecom, og har omkring 1,15 millioner abonnenter i Frankrig og 540.000 i andre lande.

Freeserve har sideløbende med forhandlingerne med Wanadoo også forhandlet til anden side, og tidligere forsøg på at fusionere med Deutsche Telekoms T-Online endte med sammenbrud i Juni måned.

Fusionen mellem Freeserve og Wanadoo ventes igen at sætte skub i konsolideringen af den europæiske Internetsektor, der i den seneste tid er foregået langsommere end forventet, på grund af det usikre aktiemarked.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs