MediaWatch

Wanadoo og Freeserve suspenderes

Handlen med aktier i franske Wanadoo på børsen i Paris og britiske Freeserve på børsen i London er suspenderet indtil der foreligger en officiel meddelelse om, at selskaberne fusioneres. Wanadoo og Freeserve bekræftede allerede i forrige måned, at man forhandlede om en fusion, men ingen af selskaberne har i dag villet kommentere den aktuelle suspendering af aktierne, skriver CNN.

Freeserve har omkring to millioner abonnenter i Storbritannien og selskabet er 80 procent ejet af den britiske forhandler af forbrugerelektronik, Dixons Group. Franske Wanadoo er 88 procent ejet af France Telecom, og har omkring 1,15 millioner abonnenter i Frankrig og 540.000 i andre lande.

Freeserve har sideløbende med forhandlingerne med Wanadoo også forhandlet til anden side, og tidligere forsøg på at fusionere med Deutsche Telekoms T-Online endte med sammenbrud i Juni måned.

Fusionen mellem Freeserve og Wanadoo ventes igen at sætte skub i konsolideringen af den europæiske Internetsektor, der i den seneste tid er foregået langsommere end forventet, på grund af det usikre aktiemarked.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs