MediaWatch

DR opruster med erhvervsnyheder

I første omgang sker det på radio og Internet, og senere vil DR også skrue op for erhvervs-stoffet på tv. Allerede fra nytår vil lyttere kunne høre et nyt halvtimes morgenmagasin på P1 om erhverv, økonomi og politik, skriver dagbladet Børsen.

Ifølge DR's nyhedsdirektør, Lisbeth Knudsen, satser DR på en klar udvidelse inden for det område. Hun mener, at der er en stadig bredere del af den danske befolkning, som synes, det er sjovt at følge med på det erhvervsøkonomiske område. Hun henviser til en undersøgelse, der viser, at folk i stigende omfang interesserer sig for, hvordan deres pensionsopsparing forløber.

Lisbeth Knudsen peger også på, at det at investere i en aktie har en langt større bredde nu, end det havde for bare to år siden, og derfor mener hun, at DR, som public service-virksomhed, skal kunne tilbyde noget på det område.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs