MediaWatch

Alle gode gange tre for Amazon

Tre gange på blot to uger har Amazon nu måttet se sit site gå ned. Online-udbyderen måtte denne gang opleve sitet være nede i 40 minutter. De tidligere nedbrud havde en varighed af mellem et kvarter og en halv time.

Alle gange er fejlen ifølge online-udbyderen at finde internt. Denne gang er ikke anderledes på dette punkt. En intern softwaresammenblanding synes at have været grunden til nedbruddet, skriver Reuters.

Ifølge en talskvinde for Amazon var kombinationen af to forskellige programmer den egentlige grund til nedbruddet. Dette har man så analyseret for at fremover at slippe for lignende episoder.

De tekniske problemer falder på et på mange måder uheldigt tidspunkt for Amazon, der for det første er inde i højsæsonen og derudover skal søge at overbevise investorerne om, at selskabet er i stand til at skabe indtjening.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs