MediaWatch

Michael Matthiesen tror på IT-Øresund

Hver for sig har hverken Københavns-området eller Malmø-Lund-regionen kunnet hamle op med Stockholm og Kista, som sammen med Finland og USA ligger i førerfeltet på IT-området. Det skriver dagbladet Børsen.

Men for at det vil kunne ske skal regionen smelter sammen. Ifølge Michael Matthiesen, adm. direktør for 2M Invest A/S og formand for IT Brancheforeningen skaber regionen en platform, hvor danskere og svenskere kan "spise kirsebær med de store."

Michael Matthiesen mener, at sammen når Øresundsregionen et volumen og en kritisk masse, som gør det muligt at gennemføre de visioner, som de store Øresundsregions-spillere har på IT-området,

Han peger på, at det kræver en infrastruktur og et miljø, som er gearet til den form for vækst. Det, mener han, er til stede i Øresundsregionen, men han har svært ved at forstå strafafgifterne på Øresundsbroen, der bremser det vækstpotentiale, der ligger i regionen.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs