MediaWatch

Michael Matthiesen tror på IT-Øresund

Hver for sig har hverken Københavns-området eller Malmø-Lund-regionen kunnet hamle op med Stockholm og Kista, som sammen med Finland og USA ligger i førerfeltet på IT-området. Det skriver dagbladet Børsen.

Men for at det vil kunne ske skal regionen smelter sammen. Ifølge Michael Matthiesen, adm. direktør for 2M Invest A/S og formand for IT Brancheforeningen skaber regionen en platform, hvor danskere og svenskere kan "spise kirsebær med de store."

Michael Matthiesen mener, at sammen når Øresundsregionen et volumen og en kritisk masse, som gør det muligt at gennemføre de visioner, som de store Øresundsregions-spillere har på IT-området,

Han peger på, at det kræver en infrastruktur og et miljø, som er gearet til den form for vækst. Det, mener han, er til stede i Øresundsregionen, men han har svært ved at forstå strafafgifterne på Øresundsbroen, der bremser det vækstpotentiale, der ligger i regionen.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs