MediaWatch

24/7 Media fastholder underskud

Selskabet forventer således, at tabet for indeværende kvartal vil befinde sig i niveauet 39 til 44 cent per aktie. Den samlede omsætning vil ende mellem 48 og 55 millioner dollar, skriver CNN.

Resultatet forventes i øvrigt at afspejle de 5 og 7 millioner dollar selskabet har måttet bekoste i forbindelse med en reorganisering. Tallet for de ikke-organiseringsmæssige omkostninger er dog væsentligt højere. Disse vil ende mellem 145 og 150 millioner dollar og vil ligeledes være indeholdt i resultatet. Hovedparten af de sidstnævnte omkostninger vil være af ikke-finansiel karakter såsom goodwill.

24/7 fastholder de positive forventninger til fremtiden og siger i den forbindelse, at man stadig forventer at nå break-even i slutningen af næste regnskabsår.

Analytikerne er generelt set enige om, at tabet per aktie vil ende på 43 cent, mens den samlede omsætning vil nå 50,93 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs