MediaWatch

24/7 Media fastholder underskud

Selskabet forventer således, at tabet for indeværende kvartal vil befinde sig i niveauet 39 til 44 cent per aktie. Den samlede omsætning vil ende mellem 48 og 55 millioner dollar, skriver CNN.

Resultatet forventes i øvrigt at afspejle de 5 og 7 millioner dollar selskabet har måttet bekoste i forbindelse med en reorganisering. Tallet for de ikke-organiseringsmæssige omkostninger er dog væsentligt højere. Disse vil ende mellem 145 og 150 millioner dollar og vil ligeledes være indeholdt i resultatet. Hovedparten af de sidstnævnte omkostninger vil være af ikke-finansiel karakter såsom goodwill.

24/7 fastholder de positive forventninger til fremtiden og siger i den forbindelse, at man stadig forventer at nå break-even i slutningen af næste regnskabsår.

Analytikerne er generelt set enige om, at tabet per aktie vil ende på 43 cent, mens den samlede omsætning vil nå 50,93 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs