MediaWatch

24/7 Media fastholder underskud

Selskabet forventer således, at tabet for indeværende kvartal vil befinde sig i niveauet 39 til 44 cent per aktie. Den samlede omsætning vil ende mellem 48 og 55 millioner dollar, skriver CNN.

Resultatet forventes i øvrigt at afspejle de 5 og 7 millioner dollar selskabet har måttet bekoste i forbindelse med en reorganisering. Tallet for de ikke-organiseringsmæssige omkostninger er dog væsentligt højere. Disse vil ende mellem 145 og 150 millioner dollar og vil ligeledes være indeholdt i resultatet. Hovedparten af de sidstnævnte omkostninger vil være af ikke-finansiel karakter såsom goodwill.

24/7 fastholder de positive forventninger til fremtiden og siger i den forbindelse, at man stadig forventer at nå break-even i slutningen af næste regnskabsår.

Analytikerne er generelt set enige om, at tabet per aktie vil ende på 43 cent, mens den samlede omsætning vil nå 50,93 millioner dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs