MediaWatch

Årets danske vækstvirksomhed på børsen

Selskabet, der i september blev kåret som "Danmarks dygtigste IT-virksomhed" af Computerworld og måneden efter døbt "Årets vækstvirksomhed 2000" af Børsens Nyhedsmagasin, håber, at børsnoteringen vil danne grundlag for selskabets fremtidige vækst og gøre Danware endnu mere synlig på markedet.

I 1999 havde Danware en omsætning på 56,4 millioner kroner og et resultat efter skat på 19,1 millioner kroner. Selskabet har haft en omsætningsvækst de seneste tre år på 192 procent og en vækst i nettoresultatet på 374 procent.

Danware, der holder til i Birkerød, blev stiftet i 1981 og har specialiseret sig i software til fjernstyring af PC'ere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs