MediaWatch

Årets danske vækstvirksomhed på børsen

Selskabet, der i september blev kåret som "Danmarks dygtigste IT-virksomhed" af Computerworld og måneden efter døbt "Årets vækstvirksomhed 2000" af Børsens Nyhedsmagasin, håber, at børsnoteringen vil danne grundlag for selskabets fremtidige vækst og gøre Danware endnu mere synlig på markedet.

I 1999 havde Danware en omsætning på 56,4 millioner kroner og et resultat efter skat på 19,1 millioner kroner. Selskabet har haft en omsætningsvækst de seneste tre år på 192 procent og en vækst i nettoresultatet på 374 procent.

Danware, der holder til i Birkerød, blev stiftet i 1981 og har specialiseret sig i software til fjernstyring af PC'ere.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs