DoubleClick afskediger 150

MediaWatch

DoubleClick, verdens førende Internet annonce netværk, har inden for de seneste par år haft en kraftig vækst i antallet af medarbejdere. Måske har væksten været lidt for hurtig.

I hvert fald afskediges nu 150 ud af cirka 2000 medarbejdere, hvilket svarer til cirka 8 procent af den samlede medarbejderstab. Nedskæringerne vil ramme alle divisioner i selskabet, skriver adage.com.

DoubleClick betragter ikke selv afskedigelserne som dramatiske men henholder sig til, at selskabet altid har holdt et højt produktionsniveau - og dermed et højt medarbejderantal - med henblik på at være førende på markedet.

DoubleClick opfatter derfor afskedigelserne som et led i en rationaliseringsplan for at stå sig så godt som muligt på markedet i 2001. Så sent som i oktober afskedigede DoubleClick i øvrigt cirka 50 personer i forbindelse med opkøbet af virksomheden Abacus.

Ifølge adage.com rammer følgerne af dot.com krisen alle Internet annonce netværk. For eksempel annoncerede et andet større annonce netværk, 24/7, for nylig, at 200 medarbejdere skulle afskediges.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også