MediaWatch

3Com falder på indtjeningsadvarsel

Netværksproducenten, 3Com, havde efter børstid meddelt, at man forventede, at anden kvartalsregnskabet ville vise et proforma-tab per aktie på mellem 19 og 23 cent. Tidligere havde koncernen kun forventet et tab på mellem syv og ni cent, skriver Reuters.

Hvor 3Com oprindeligt havde forventet en omsætning på 910 millioner dollar justerede koncernen forventningen til mellem 785 til 800 millioner dollar. 3Com har på den måde formået at lande i den samme situation som IT-foretagender som Gateway, Altera og Xilinx, der i de foregående dage også har udsendt indtjeningsadvarsler.

3Com angiver en svag efterspørgsel fra telekommunikationsbranchen som årsag til de afdæmpede regnskabsforventninger.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs