MediaWatch

IKEA kan redde internetkonsulenter

Den svenske møbelgigant IKEA er på vej med en rekrutteringskampagne, der skal søge at skaffe 100 nye IT-medarbejdere til koncernens svenske afdelinger. En del af disse kan meget vel blive fundet blandt de internetkonsulenter, der står til fyring når branchen påbegynder dets forventede opstramninger, skriver Dagens Industri.

Ifølge Jan Lundin, informationschef for IKEA IT, kan den nuværende uro i IT-sektoren gå hen og blive en fordel for koncernen. Han siger i den forbindelse, at ansøgerens tidligere arbejdsplads er mindre væsentlig, idet man vil fokusere på den enkeltes faglige kompetence.

Den forventede ekspansion vil øge den svenske medarbejderstab med mere end 25 procent. En del af de nye medarbejdere vil blive placeret i IKEA's hovedkvarter i Älmhult, mens hovedparten vil blive placeret i Helsingborg.

Netop Helsingborg er stedet hvor internetkonsulentselskabet Cell for nyligt opsagde en del af sin medarbejderstab.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs