MediaWatch

IKEA kan redde internetkonsulenter

Den svenske møbelgigant IKEA er på vej med en rekrutteringskampagne, der skal søge at skaffe 100 nye IT-medarbejdere til koncernens svenske afdelinger. En del af disse kan meget vel blive fundet blandt de internetkonsulenter, der står til fyring når branchen påbegynder dets forventede opstramninger, skriver Dagens Industri.

Ifølge Jan Lundin, informationschef for IKEA IT, kan den nuværende uro i IT-sektoren gå hen og blive en fordel for koncernen. Han siger i den forbindelse, at ansøgerens tidligere arbejdsplads er mindre væsentlig, idet man vil fokusere på den enkeltes faglige kompetence.

Den forventede ekspansion vil øge den svenske medarbejderstab med mere end 25 procent. En del af de nye medarbejdere vil blive placeret i IKEA's hovedkvarter i Älmhult, mens hovedparten vil blive placeret i Helsingborg.

Netop Helsingborg er stedet hvor internetkonsulentselskabet Cell for nyligt opsagde en del af sin medarbejderstab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs