MediaWatch

Kun tre bydere til polsk UMTS

De tre bydere er ifølge Wall Street Journal Telekomunikacja Polska's Centertel, som ejes delvist af France Telecom; Polska Telefonia Cyfrowa, som Deutsche Telekom har en andel i; og Polkomtel, som ejes til dels af Tele Danmark og Vodafone.

Den polske regering havde oprindeligt håbet på at kunne afsætte fem licenser til en samlet pris på 650 millioner euro. Byderne er vurderet ud fra deres forretningsplaner, men eftersom der ikke har været bydere nok til alle fem licenser, er det endnu uvist, om det vil få nogen betydning for den fastsatte pris.

I alt 19 virksomheder og konsortier havde købt de polske salgsdokumenter over licenserne. Blandt disse var blandt andet Spaniens Telefonica, italienske TU Mobile, Hutchison Whampoa og polske Netia, som delvis ejes af svenske Telia.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs