MediaWatch

Big Brother vil overvåge i UK

Den britiske efterretningstjeneste mener nu at kriminalitet som terrorisme, handel med narkotika og pædofili har taget et sådan omfang på Internettet, at det er nødvendig med adgang til Internet-oplysninger herom, for at bekæmpe kriminaliteten.

Derfor har efterretningstjenesten anmodet det britiske indenrigsdepartement om adgang til at registrere folks kommunikation og gemme den i syv år, skriver CNN.

Storbritanniens konservative Lord Cope, der er ekspert i beskyttelse af borgernes interesser, forstår godt, at der er et behov for øget registrering men frygter det vil udvikle sig til en verden, hvor "Big Brother is watching".

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs