MediaWatch

Bertelsmann planlægger Internetvideo

Bertelsmann meddeler, at det i øjeblikket fører samtaler med RecordTV.com om udviklingen af video til Internettet i Europa. Selskaberne håber derved, at give TV samt netværksselskaberne mulighed for at tilbyde kunderne deres shows via nettet, når kunderne ønsker det, skriver CNET.

Forhandlingerne mellem de to selskaber kommer på et tidspunkt hvor RecordTV er oppe imod sagsanlæg fra flere store medlemmer af Motion Picture Association of America (MPAA), der beskylder selskabet for brud på copyrightreglerne.

Bertelsmann's samtaler med den sagsøgte start-up markerer selskabets seneste forsøg på at favne de nye netbaserede selskaber. Dette blev senest set ved det højst overraskende samarbejde med den udskældte musiktjeneste Napster.

RecordTV siger, at det vil samarbejde med Bertelsmann's konsulentdivision MediaSystems om den eventuelle udvikling samt implementering af internetbaserede videoafspillere.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs