MediaWatch

Internonce på nettet!

Konceptet bag www.firsttip.dk er enkelt: En annoncør leverer to identiske varer eller tjenesteydelser til auktionen. Mens den ene af de indleverede varer eller ydelser sættes på auktion, bliver der trukket lod om den anden blandt de afgivne bud.

Varerne kan være alt lige fra hotelophold eller baby-udstyr til elastikspring eller tømrertimer. Første bud begynder ved en krone - og der kan ikke bydes over den normale udsalgspris. Med det nye koncept bliver annoncer interaktive og dermed introduceres et nyt begreb inden for netverdenen - Internonce - et begreb, som folkene bag det nye koncept ønsker at være bannerførere for.

Ideen til www.firsttip.dk er fostret af den 26-årige IT-projektleder Christine Andersen fra Jyllinge og hendes 59-årige svigerfar, tidligere tandlæge Finn Kristiansen fra Næstved. Med god støtte fra deres nærmeste familie har de sammen skabt Internetfirmaet Iware Group ApS, der som pionérprojekt netop har søsat www.firsttip.dk.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs