MediaWatch

Petsmart.com udskyder børsnotering

Selskabet, der indgav sit børsprospekt i februar måned, har søgt om optagelse på Nasdaq-indekset, men på grund af ugunstige markedsbetingelser har selskabet foreløbigt valgt at udskyde noteringen. Selskabet ønsker ikke at oplyse, hvor mange aktier det vil udbyde og heller ikke en decideret prisramme for noteringen, skriver Reuters.

Petsmart har i de seneste uger advaret om, at dets indeværende kvartalsregnskab, der sluttede den 29 oktober, ville ende med lavere end forventet indtjening.

Selskabet har tidligere i denne måned ligeledes meddelt, at det ville øge sin andel i internetselskabet fra beskedne 48 procent til 81 procent, samt skyde godt 30 millioner dollar ind i sin website.

Online dyrebutikkerne har med lukningen af Pets.com samt Petopia.com's opsigelse af 60 procent af medarbejderstaben, oplevet en veritabel decimering på det seneste. Petsmart driver udover sit website og en katalogforretning 525 superstores i USA og Canada.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs