MediaWatch

Petsmart.com udskyder børsnotering

Selskabet, der indgav sit børsprospekt i februar måned, har søgt om optagelse på Nasdaq-indekset, men på grund af ugunstige markedsbetingelser har selskabet foreløbigt valgt at udskyde noteringen. Selskabet ønsker ikke at oplyse, hvor mange aktier det vil udbyde og heller ikke en decideret prisramme for noteringen, skriver Reuters.

Petsmart har i de seneste uger advaret om, at dets indeværende kvartalsregnskab, der sluttede den 29 oktober, ville ende med lavere end forventet indtjening.

Selskabet har tidligere i denne måned ligeledes meddelt, at det ville øge sin andel i internetselskabet fra beskedne 48 procent til 81 procent, samt skyde godt 30 millioner dollar ind i sin website.

Online dyrebutikkerne har med lukningen af Pets.com samt Petopia.com's opsigelse af 60 procent af medarbejderstaben, oplevet en veritabel decimering på det seneste. Petsmart driver udover sit website og en katalogforretning 525 superstores i USA og Canada.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs