MediaWatch

Så gir vi den lige lidt e-handel!

Den offentlige sektor bør også øge borgernes og virksomhedernes mulighed for elektronisk kommunikation med myndighederne. Herved opnås flere færdigheder om anvendelsen af elektronisk kommunikation, mener Handelskammeret i et nyt oplæg til regeringen og de politiske partier.

Derud over foreslås, at den offentlige sektor skal fungere som et lokomotiv for højhastighedsforbindelser. Handelskammeret ønsker, at markedet selv opbygger højhastighedsnet i Danmark, men at den offentlige sektor bør fremme efterspørgslen gennem målrettede initiativer.

Ifølge Handelskammeret har Danmark i dag mulighed for at gribe chancen og blive førende inden for e-handel. I morgen kan det være for sent, lyder advarslen. Det er nu Danmark kan være med til at sætte dagsorden og påvirke rammer og standarder internationalt. Ellers gør andre det for os, hedder det i oplægget der indeholder 24 konkrete forslag til fremme af e-handel.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs