MediaWatch

Så gir vi den lige lidt e-handel!

Den offentlige sektor bør også øge borgernes og virksomhedernes mulighed for elektronisk kommunikation med myndighederne. Herved opnås flere færdigheder om anvendelsen af elektronisk kommunikation, mener Handelskammeret i et nyt oplæg til regeringen og de politiske partier.

Derud over foreslås, at den offentlige sektor skal fungere som et lokomotiv for højhastighedsforbindelser. Handelskammeret ønsker, at markedet selv opbygger højhastighedsnet i Danmark, men at den offentlige sektor bør fremme efterspørgslen gennem målrettede initiativer.

Ifølge Handelskammeret har Danmark i dag mulighed for at gribe chancen og blive førende inden for e-handel. I morgen kan det være for sent, lyder advarslen. Det er nu Danmark kan være med til at sætte dagsorden og påvirke rammer og standarder internationalt. Ellers gør andre det for os, hedder det i oplægget der indeholder 24 konkrete forslag til fremme af e-handel.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs