MediaWatch

Digital Vision starter med dansk ordre

Digital Vision meddeler, at det danske selskab Digital Film Lab i København har bestemt sig for at benytte dets High Definition udstyr. Handlen, der er blevet gennemført via Digital Vision's danske distributør Videotronic, betyder, at det svenske selskab for første gang nogensinde har solgt sin High Definition DVNR Image Processing Workstation i Skandinavien.

Selskabet har indtil nu solgt sine post-produktions faciliteter til adskillige kendte selskaber såvel i Europa som i USA.

Markedschef i Digital Vision Thorbjörn Gustafsson siger, at man har oplevet en stigende efterspørgsel for selskabets Media Mastering High Definition produkter i de seneste måneder. Selskabet har på den baggrund investeret betragtelig summer i udviklingen af sin High Definition produkt linje, for at kunne møde den fremtidige efterspørgsel.

DVNR understøtter de højeste standarder for billed "enhancement" samt farvekorrektion med mere.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs