MediaWatch

Digital Vision starter med dansk ordre

Digital Vision meddeler, at det danske selskab Digital Film Lab i København har bestemt sig for at benytte dets High Definition udstyr. Handlen, der er blevet gennemført via Digital Vision's danske distributør Videotronic, betyder, at det svenske selskab for første gang nogensinde har solgt sin High Definition DVNR Image Processing Workstation i Skandinavien.

Selskabet har indtil nu solgt sine post-produktions faciliteter til adskillige kendte selskaber såvel i Europa som i USA.

Markedschef i Digital Vision Thorbjörn Gustafsson siger, at man har oplevet en stigende efterspørgsel for selskabets Media Mastering High Definition produkter i de seneste måneder. Selskabet har på den baggrund investeret betragtelig summer i udviklingen af sin High Definition produkt linje, for at kunne møde den fremtidige efterspørgsel.

DVNR understøtter de højeste standarder for billed "enhancement" samt farvekorrektion med mere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs