MediaWatch

Digital Vision starter med dansk ordre

Digital Vision meddeler, at det danske selskab Digital Film Lab i København har bestemt sig for at benytte dets High Definition udstyr. Handlen, der er blevet gennemført via Digital Vision's danske distributør Videotronic, betyder, at det svenske selskab for første gang nogensinde har solgt sin High Definition DVNR Image Processing Workstation i Skandinavien.

Selskabet har indtil nu solgt sine post-produktions faciliteter til adskillige kendte selskaber såvel i Europa som i USA.

Markedschef i Digital Vision Thorbjörn Gustafsson siger, at man har oplevet en stigende efterspørgsel for selskabets Media Mastering High Definition produkter i de seneste måneder. Selskabet har på den baggrund investeret betragtelig summer i udviklingen af sin High Definition produkt linje, for at kunne møde den fremtidige efterspørgsel.

DVNR understøtter de højeste standarder for billed "enhancement" samt farvekorrektion med mere.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs