MediaWatch

Hvem shopper online i USA?

En undersøgelse foretaget af Scarborough Research konkluderer, at forskelle såvel geografisk som økonomisk betinger, hvem der handler online i USA. Blandt voksne med internetadgang, hvilket udgør 55 procent, køber næsten halvdelen svarende til 47 procent goder og services via Internettet.

Undersøgelsen viser endvidere, at Washington D.C. er den by, der har flest online shoppere idet 60 procent af beboerne med internetadgang enten hjemme eller på arbejdet, køber online. Dernæst følger Seattle med 59 procent af beboerne, mens der i San Francisco, er 58 procent, der har købt online.

I den modsatte ende med færrest tilkoblet Internettet ligger San Antonio og Orlando hvor kun 37 procent har købt online. Disse efterfølges af Greenville og Fresno Californien, hvor 39 procent har købt online.

Undersøgelsen viser også at forbrugere af det mandlige køn, med mindst et års college uddannelse og en indkomst over 75.000 dollar om året, er mest tilbøjelige til at købe online.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs