MediaWatch

BrugNettet.dk i interaktivt tiltag

Intertact funktionen giver læserne mulighed for at kommunikere med BrugNettet.dk. Funktionen ventes at skabe stærke relationer til brugerne, ligesom den også forventes, at komme til at øge antallet af sidevisninger med op imod 10 procent. Værdiforøgelsen konkretiseres således i mere end en forstand.

- Interact! funktionen er et naturligt skridt og supplement for os som nyhedstjeneste, siger stifter og redaktør bag BrugNettet.dk, Flemming V Bundgaard.

Det giver nyhederne en ny værdi, ligesom det er nyskabende i brugen af os som tjeneste. Nu er det ikke længere envejskommunikation i samme grad som hidtil, men det er en aktiv kommunikation, der går begge veje. Brugerne kan poste reaktioner og supplerende oplysninger til nyhederne.

BrugNettet.dk har flere interaktive og funktionelt anlagte tiltag på vej. Man ønsker for nærværende ikke at afsløre hvad det præcist bliver, men det kommer til at have reation til tjenestens jobindeks.

Interact! funktionen lanceres i forbindelse med en konkurrence i samarbejde med e-butikken www.xdata.dk.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs