MediaWatch

Tele DK afskaffer fjern- og nærpris

Prisen for at ringe i dagtimerne på fastnettet med et Tele Abonnement falder til 28 øre pr. minut i dagtimerne og 14 øre i aften- og nattetimerne, uanset hvor i Danmark man ringer hen. Også opkald til 70-numre bliver fra 1. januar takseret efter den nye DanmarksPris.

Abonnementsprisen bliver også den samme i hele landet. Et Tele Abonnement kommer fremover til at koste 340 kroner pr. kvartal, et Mini Tele abonnement kommer til at koste 269 kroner pr. kvartal, mens et ISDN-abonnement kommer til at koste 490 kroner pr. kvartal.

Opkaldsprisen stiger fra 12,5 til 25 øre pr. opkald for den almindelige fastnettelefon. Opkaldsafgiften ved ISDN samtaleopkald bliver 25 øre, mens ISDN dataopkald fortsat har en opkaldsafgift på 5 øre. Til gengæld betaler man kun opkaldsafgift, når man får forbindelse. Er der optaget, eller bliver telefonen ikke taget, betaler man ikke opkaldsafgift.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs