MediaWatch

Tele DK afskaffer fjern- og nærpris

Prisen for at ringe i dagtimerne på fastnettet med et Tele Abonnement falder til 28 øre pr. minut i dagtimerne og 14 øre i aften- og nattetimerne, uanset hvor i Danmark man ringer hen. Også opkald til 70-numre bliver fra 1. januar takseret efter den nye DanmarksPris.

Abonnementsprisen bliver også den samme i hele landet. Et Tele Abonnement kommer fremover til at koste 340 kroner pr. kvartal, et Mini Tele abonnement kommer til at koste 269 kroner pr. kvartal, mens et ISDN-abonnement kommer til at koste 490 kroner pr. kvartal.

Opkaldsprisen stiger fra 12,5 til 25 øre pr. opkald for den almindelige fastnettelefon. Opkaldsafgiften ved ISDN samtaleopkald bliver 25 øre, mens ISDN dataopkald fortsat har en opkaldsafgift på 5 øre. Til gengæld betaler man kun opkaldsafgift, når man får forbindelse. Er der optaget, eller bliver telefonen ikke taget, betaler man ikke opkaldsafgift.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs