MediaWatch

LetsBuyIt og TradeDoubler i partnerskab

TradeDoubler, Europas førende udbyder af affiliate marketingløsninger til virksomheder på nettet, har indgået en samlet aftale med LetsBuyIt.com om etablering, drift, support og administration af alle LetsBuyIt.com's affiliate programmer i Europa.
LetsBuyIt.com lancerede som de første i Europa online forretningsmodellen co-shopping, hvor medlemmer med samme interesser får mulighed for at presse priserne på services og varer og derved opnå store prisfordele.

Siden virksomhedens start i 1999 er LetsBuyIt.com ekspanderet til 14 lande i Europa og er på nuværende tidspunkt etableret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England, Irland, Frankrig, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz, Spanien og Italien.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs