MediaWatch

AT&T udnævner ny præsident

David Dorman, der hidtil har fungeret som administrerende direktør for Concerto International, bliver ny præsident for AT&T, skriver CNN.

Dorman får fremover ansvaret for rundt regnet 82,000 medarbejdere og en årlig omsætning svarende til 75 procent af AT&T's samlede omsætning på 66 milliarder dollar. Derudover får han ansvar for internationale ventures, AT&T Labs, AT&T's netværks service gruppe samt det britisk-amerikanske venture Concerto, hvor han hidtil har fungeret som administrerende direktør.

Udnævnelsen er den første siden AT&T i slutningen af oktober annoncerede sin opsplitning i fire børsnoterede selskaber. Disse er AT&T Wireless, AT&T Broadband, AT&T Consumer samt AT&T Business.

Dorman udfylder pladsen som præsident efter John Zeglis, der forlod positionen i april til fordel for jobbet som bestyrelsesformand samt administrerende direktør for AT&T Wireless.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs