MediaWatch

Nordjysk IT-fyrtårn lyser

Projekter til en samlet værdi af ca. 250 millioner kroner sættes i gang i det nye år - Sonofon vinder støtte til tre projekter

45 IT-projekter ud af 118 indsendte får støtte fra Det Digitale Nordjylland. Sonofon deltager i tre vinder-projekter.

Det første projekt - Personlige Mobile Bredbånds Services - handler om at gøre Internettet tilgængeligt på en mobil terminal med stort set samme optiske brugergrænseflade som på en standard PC. Hvor som helst, når som helst. En centralt placeret informationsserver og en række informations udbydere vil blive tilgængelige i to enheder - en trådløs og en endnu mindre familieterminal.

Det andet projekt - Den Digitale Markedsplads - er en digital markedsplads, et storcenter på Internettet, der bliver nordjydernes foretrukne handelssted på Internettet. Markedspladsen skal tiltrække business-to-consumer (B2C), business-to-business (B2B) og være det sted hvor stat, amt og kommuner foretager deres indkøb.

Det tredje projekt - MobileContent.dk - skal sikre, at Nordjylland udbygger og forstærker positionen som internationalt laboratorium indenfor mobiletjenester.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs