MediaWatch

Mobiltelefoner er farlige

Det er en artikel i lægetidsskriftet The Lancet, der advarer mod, at unge under 18 er udsat for skader på deres immunsystem fra mobilstråling. Det skriver DR Online.

Herhjemme har det fået Forbrugerrådet til at opfordre regeringen til at gennemføre, at alle mobiltelefoner bør forsynes med en advarsel om sundhedsrisikoen.

- Vi er meget bekymrede for den udbredte brug af mobiltelefoner. Det er mærkeligt, at man ikke for længst har advaret om sundhedsfaren, for vi har før hørt om problemerne, siger sundhedsmedarbejder Anette Espersen fra Forbrugerrådet.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs