MediaWatch

Dot.com skal lære "gamle dyder"

Investorselskabet Segmentor har lavet en redningsplan for skrantende dot.com'ere. Planen går ud på, at det pågældende selskab bliver taget under investorselskabets kyndige supervision og bringes tilbage til positiv indtjening, skriver Aftenposten.

Segmentor tilbyder således dot.com'ere, der har et realistisk mål om indtjening eller en god ide, men blot er løbet tør for kapital før selve gennemførelsen at rykke ind i dets lokaler, samt benytte services som advokat, sekretær og regnskabstjenester. Alt sammen er gratis indtil dot.com selskabet begynder at give overskud.

Ifølge Jens Rugseth, administrerende direktør i Segmentor, er det nødvendigt, at dot.com-selskaberne indser, at selv om man har nok så god en ide, så er det først og fremmest vigtigt at få økonomien på plads. Salg og distribution er nøglebegreber, som selskaberne i "den gamle økonomi" har skabt god forretning på. Dette gælder også i "den ny økonomi".

Investorselskabet bygger organisationen op omkring det pågældende selskab, der således får mulighed for at koncentrere sig om udviklingen af sin ide.

Segmentor har i dag 10 selskaber tilknyttet ordningen. Blandt disse er selskaber som Organizer, Rogus, Bizweb samt det tidligere Digi.no nu digitoday.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs