MediaWatch

SEKSREVOLUTION kommer

SEKSREVOLUTION henviser til de seks revolutioner, der sker lige nu: Distributionsrevolutionen, målgrupperevolutionen, prisrevolutionen, adfærdsrevolutionen, markedsrevolutionen og produktrevolutionen.

Blandt talerne på konferencen er Troels Rygaard, der har en baggrund som kommunikationsrådgiver for offentlige og private kunder hos Advice, før han kom til Ericsson. Her var han først ansvarlig for Enterprise-divisionens markedskommunikation og blev siden kommunikationschef og ansvarlig for al kommunikation i Ericsson Danmark.

Desuden taler Nicolas Aamot Bødker, der er BA i Communications fra Boston University. Han har arbejdet med salg og marketing i IT-branchen og den grafiske industri, før han kom til Data Direct i 1995. Nicolas er desuden formand for PR-Klubben i Dansk Markedsføringsforbund.

Konferencen er arrangeret af de to kommunikationsvirksomheder Rubicon og Data Direct. Rubicon opfandt begrebet Business to Government og er landets eneste reklamebureau med særlig ekspertise i markedsføring over for den offentlige sektor. Data Direct Communications er den førende nordiske udbyder af integreret kommunikation for IT-, tele-, og internetvirksomheder. Konferencen er sponseret af Politiken.

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Seneste nyt

Se flere jobs