MediaWatch

4KIDSfamily.dk åbner forsikringsportal

4KIDSfamily.dk er en uafhængig familieportal. Portalens omdrejningspunkt er børn, hvor børn, forældre, bedsteforældre kan søge informationer, chatte med andre om specifikke emner relateret til børn, benytte sig af hjemmesidens brevkasse, hvor et fast panel på 52 eksperter giver kvalificerede råd.

Assurance Centret er et landsdækkende team af professionelle forsikringsmæglere og pensionsrådgivere, som giver kvalificeret, uafhængig rådgivning i forsikrings- og pensionsspørgsmål

- Vi har valgt at arbejde sammen med forsikringsmæglere, da de er professionelt ansvarlige, samt uafhængige af alle forsikringsselskaber, siger direktør Helle Lund.

På portalen findes månedlige nyhedsbreve, fakta sider om forsikring, brevkasse, links, og forsikringstilbud.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs