MediaWatch

DoCoMo får adgang til USA

NTT DoCoMo og AT&T ligger fortsat i forhandlinger vedrørende AT&T Wireless, men en afgørelse ventes at være umiddelbart forestående, skriver Financial Times.

NTT DoCoMos overtagelse af andelen i AT&T Wireless vil give Japans største mobiltelefon selskab adgang til verdens største mobilmarked.

Handlen udgør dermed et vigtigt strategisk skridt for NTT DoCoMo, der i den seneste tid har købt kraftigt op blandt udenlandske mobilselskaber, blandt andet med overtagelse af en andel på 15 procent i hollandske KPN mobile og 20 procent i den engelske 3G-licens indehaver Hutchison 3G. I den kommende uge forventes NTT DoCoMo desuden at overtage en andel i det taiwanesiske telekomselskab KG Taiwans Telecom.

For yderligere at øge sine muligheder på det amerikanske marked er NTT DoCoMo i gang med at indgå en aftale med AOL, der er verdens største ISP. De to vil i fællesskab udvikle tjenester som kombinerer fordelene ved Internettet og mobiltelefoni.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs