MediaWatch

DoCoMo får adgang til USA

NTT DoCoMo og AT&T ligger fortsat i forhandlinger vedrørende AT&T Wireless, men en afgørelse ventes at være umiddelbart forestående, skriver Financial Times.

NTT DoCoMos overtagelse af andelen i AT&T Wireless vil give Japans største mobiltelefon selskab adgang til verdens største mobilmarked.

Handlen udgør dermed et vigtigt strategisk skridt for NTT DoCoMo, der i den seneste tid har købt kraftigt op blandt udenlandske mobilselskaber, blandt andet med overtagelse af en andel på 15 procent i hollandske KPN mobile og 20 procent i den engelske 3G-licens indehaver Hutchison 3G. I den kommende uge forventes NTT DoCoMo desuden at overtage en andel i det taiwanesiske telekomselskab KG Taiwans Telecom.

For yderligere at øge sine muligheder på det amerikanske marked er NTT DoCoMo i gang med at indgå en aftale med AOL, der er verdens største ISP. De to vil i fællesskab udvikle tjenester som kombinerer fordelene ved Internettet og mobiltelefoni.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs