MediaWatch

DoCoMo får adgang til USA

NTT DoCoMo og AT&T ligger fortsat i forhandlinger vedrørende AT&T Wireless, men en afgørelse ventes at være umiddelbart forestående, skriver Financial Times.

NTT DoCoMos overtagelse af andelen i AT&T Wireless vil give Japans største mobiltelefon selskab adgang til verdens største mobilmarked.

Handlen udgør dermed et vigtigt strategisk skridt for NTT DoCoMo, der i den seneste tid har købt kraftigt op blandt udenlandske mobilselskaber, blandt andet med overtagelse af en andel på 15 procent i hollandske KPN mobile og 20 procent i den engelske 3G-licens indehaver Hutchison 3G. I den kommende uge forventes NTT DoCoMo desuden at overtage en andel i det taiwanesiske telekomselskab KG Taiwans Telecom.

For yderligere at øge sine muligheder på det amerikanske marked er NTT DoCoMo i gang med at indgå en aftale med AOL, der er verdens største ISP. De to vil i fællesskab udvikle tjenester som kombinerer fordelene ved Internettet og mobiltelefoni.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs