MediaWatch

USA’s online julehandel stiger

Cirka 16 procent af amerikanerne købte julegaver på Internettet sidste år. 90 procent var tilfredse med deres online køb. I år vil 19 procent købe julegaver online. Det er især bøger, legetøj og spil som respondenterne har tænkt sig at anskaffe online i år. Det viser en undersøgelse foretaget af analysefirmaet NFO Research

De ivrigste online forbrugere bor ifølge undersøgelsen i New England, idet de påregner at købe for 607 dollar online. I South Altantic vil forbrugerne bruge 578 dollar på nettet, mens familier i West South Central staterne vil bruge det mindste beløb på 409 dollar.

Husstande med en indkomst på over 50.000 dollar om året påregner at bruge mere end 730 dollar på julegaveindkøb. Husstande bestående af forbrugere i aldersgruppen 45-54 udgør den gruppe, der vil bruge flest penge på onlinekøb i forhold til gennemsnitsbeløbet, der ligger på 545 dollar. Husstande i aldersgrupperne under 25 år og over 65 år regner med at bruge mindre end gennemsnittet.

Erfaringsmæssigt følger juleindkøbene den økonomiske tendens. Den moderate inflation og generelle lønstigning i USA vil generere et stort julesalg ikke mindst på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

Se flere jobs