MediaWatch

Opdatering: Framfab fyrer 340

Det fremgår af den strategiplan som virksomheden på et pressemøde fremlagde her til morgen. Framfab nedlægger sine kontorer i Karlskrona, Sundsvall, Västerås, Lund og Stockholm, skriver dagens Industri.

- Dette er den sværeste beslutning vi hidtil har taget i denne organisation. Men der findes klare tegn på ineffektivitet i organisationen, siger den administrerende direktør Johan Wall.

Opsigelserne er fordelt på samtlige personalekategorier i virksomheden. Framfabs personale udenfor Sverige vil ikke blive berørt af nedskæringerne. Framfab ansætter samtidig en ny administrerende direktør for den internationale del af virksomheden. Han hedder Ralf Pispers og var tidligere chef for den tyske del af Framfab.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs