MediaWatch

Nokia presser konkurrenterne

Selskabet meddeler, at dets nye Nokia 9210 Communicator, der er verdens første integrerede mobile multimedieapparat, bringer den mobile multimedie oplevelse tilsat farver til GSM-markedet.

Communicator bygger på Nokia's 9110 i WAP-tilpassede mobilprodukt og minder i sin form om en almindelig mobiltelefon. Den tillader sin bruger, at foretage opkald, surfe Internettet samt sende og modtage emails. Derudover understøtter apparatet, der har en vægt på 244 gram, computersproget Java, Symbian's EPOC operativsystem, kalender, fax, WAP, samt video.

Apparatet der er tilpasset dual-band og kommer med et komplet keyboard samt høj opløsnings-display, vil benytte den verdensomspændende GSM-standard.

Communicator forventes i handlen i første halvår 2001.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs