MediaWatch

MMXI klar med danske målinger

Det internationale analyseinstitut MMXI har nu fået samlet sit danske panel, og er dermed klar med de første målinger af det danske internetunivers.

Ifølge MMXI's målinger topper JUBII.DK som den mest besøgte hjemmeside, og det er de voksne danskere, der er storforbrugere af chatredskaber
MMXI's nye tal viser blandt andet, at der blandt danskerne i alt er 1.986.000 hjemmebrugere af Internettet og digitale medier, hvilket svarer til 38,2 procent af alle danskere over 2 år.

Mænd bruger i gennemsnit langt flere dage på Internettet end kvinder. Mænd på 18 år eller derover brugte i oktober måned i gennemsnit 14,2 dage, mens kvinder i samme aldersgruppe brugte 9,4 dage i gennemsnit.

Læs hele undersøgelsen fra MMXI på www.mediawatch.dk under pressemeddelser

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs