MediaWatch

Ny rekord i dansk Internet-brug

De seneste tal fra FDIM og Gallup, som står bag de officielle målinger af Internet trafik i Danmark, viser, at det danske Internet marked fortsat stiger. I uge 46 steg det såkaldte DIX-indeks således med to point og landede på indeks 124, hvilket er ny rekord.

DIX er forkortelsen for Dansk Internet Indeks, som viser udviklingen i trafik på de 10 største kommercielle danske Internet sites. Det gælder dog kun Internet sites, som er medlemmer af FDIM.

Den samlede stigning skyldes i særdeleshed, at sol.dk og tv2.dk begge i uge 46 kunne fremvise en pæn fremgang i trafikken på henholdsvis 7,6 procent og 9,6 procent. Hermed nåede sol.dk op på knap 592.000 unikke besøgende, mens tv2.dk nåede op på over 300.000 unikke besøgende. Sol.dk har dermed befæstet sin klare andenplads efter Jubii, som havde 880.000 unikke besøgende.

Adm. direktør for SOL Lars Folkmann, siger i en kommentar til NetPosten, at SOL - efter engangs-effekten ved købet af Netlogin, nu høster frugterne af en række nye initiativer, herunder SOL's mobilsite samt tjenesten SolSingles. -Og vi vil da godt på sigt opfattes som en meget seriøs udfordrer til nummer 1, men det bliver ikke lige med det samme, siger Folkmann.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs