MediaWatch

Vurdering af offentlige websider

Statens Information og Forskningsministeriet har derfor igangsat et tre et halv-årigt projekt, hvor offentlige hjemmesider løbende skal kvalitetstjekkes, meddeler FDIH.

Projektet - bedst på nettet - gennemføres af PLS Rambøll Management. Projektet præsenteres på dette erfamøde af Martin Eberhard fra PLS Rambøll. Martin Eberhard er Business Manager i PLS Rambøll Management og daglig leder af afdelingen IT og Innovation.

På erfagruppemødet gennemgås projektet kort, hvad angår idegrundlag og de forskellige vurderinger som er indlagt i projektet. Derefter præsenteres det vurderingsgrundlag, som kvalitetstjekket er baseret på?

Der ligges op til debat af de forskellige metodiske og praktiske problemer der knytter sig til at foretage kvalitetsvurderinger af offentlig hjemmesider. Men først og fremmest rejser det spørgsmålet om hvad er kvalitet på offentlige hjemmesider? Oplægget vare i ca. ½ time og derefter er der lagt op til diskussion.

Arrangementet finder sted d. 5. december 2000 kl. 9.00 til 11.00 hos Netbureauet Araneum i Havnegade 39, 1058 København K

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs