Vurdering af offentlige websider

MediaWatch

Statens Information og Forskningsministeriet har derfor igangsat et tre et halv-årigt projekt, hvor offentlige hjemmesider løbende skal kvalitetstjekkes, meddeler FDIH.

Projektet - bedst på nettet - gennemføres af PLS Rambøll Management. Projektet præsenteres på dette erfamøde af Martin Eberhard fra PLS Rambøll. Martin Eberhard er Business Manager i PLS Rambøll Management og daglig leder af afdelingen IT og Innovation.

På erfagruppemødet gennemgås projektet kort, hvad angår idegrundlag og de forskellige vurderinger som er indlagt i projektet. Derefter præsenteres det vurderingsgrundlag, som kvalitetstjekket er baseret på?

Der ligges op til debat af de forskellige metodiske og praktiske problemer der knytter sig til at foretage kvalitetsvurderinger af offentlig hjemmesider. Men først og fremmest rejser det spørgsmålet om hvad er kvalitet på offentlige hjemmesider? Oplægget vare i ca. ½ time og derefter er der lagt op til diskussion.

Arrangementet finder sted d. 5. december 2000 kl. 9.00 til 11.00 hos Netbureauet Araneum i Havnegade 39, 1058 København K

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også