MediaWatch

eBay falder 20 procent på nedjustering

Det skete da en af Wall Streets mest anerkendte analysevirksomheder - Lehman - ændrede deres anbefaling på aktien fra "køb" til "neutral".

Lehman analytikeren, Holly Becker's tilbagetrækning af sin købsanbefaling på eBay medførte, at eBay åbnede 12,5 procent lavere i handlen før markedets egentlige åbning, og eBay sluttede børsdagen hele 20 procent lavere.

eBay afholdte ellers netop mandag et analytikermøde, hvor selskabet redegjorde nærmere for dets planer om at ekspandere ved at udbyde dets online auktions koncepter og programmel til andre websites og virksomhedsportaler. Men investorerne må således siges at have været hurtige til at levere ring og billede tilbage til deres tidligere Internet-darling.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs