MediaWatch

Equant og Global One fusionerer

Med fusionen mellem Equant og Global One vil France Telecom skabe industriens førende data og Internetoperatør med et samlet globalt netværk, en kritisk masse med hensyn til kunder og trafik og en øget finansiel styrke, som skal anvendes til at accelerere selskabets vækst, hedder det i pressemeddelelsen fra France Telecom.

To-vejs transaktionen, som øger France Telecoms andel i Equant til 54,3 procent, gennemføres ved på den ene side, at Equant overtager datadelen af Global One fra France Telecom mod at afgive nyudstedte Equant-aktier. På den anden side overtager France Telecom selskabet SITA Foundation's interesser i Equant mod at afgive aktier i France Telecom.

France Telecom vil desuden accelerere Equant/Global One's vækststrategi ved at investere én milliard dollar gennem nyudstedelse af stemmeberettigede aktier i Equant, som er konvertible i ordinære Equant aktier.

Equant/Global One har tilsammen cirka 3.700 store forretningskunder, herunder tre fjerdedele af verdens top 100 virksomheder, og en pro forma opgjort omsætning på mellem 1,5 og 3 milliarder dollar i året 2000.

Selskabet fortsætter med at være noteret på børserne i Paris og New York.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs