MediaWatch

Navision og Damgaard fusionerer

Sammenlægningen sker for at skabe en endnu stærkere international udbyder af integrerede virksomhedsløsninger, som kan deltage i den internationale branchekonsolidering.

Ledelserne har forventninger om positive salgs- og omkostningssynergier. Aktierne ombyttes, således at 1 aktie i Damgaard ombyttes til 1 ny aktie i det fortsættende selskab - NavisionDamgaard (den vægtede gennemsnitskurs "Kurs Alle Handler" de seneste ti børsdage har udgjort 227 kroner for Navision Software og 226 kroner for Damgaard).

Ny bestyrelsesformand for NavisionDamgaard forventes at blive Waldemar Schmidt med Hans Werdelin som næstformand. Jesper Balser (Navision Software) og Preben Damgaard (Damgaard) vil være administrerende direktører i det nye selskab.

Fusionen foreslås vedtaget på ekstraordinære generalforsamlinger i de to selskaber, der forventes afholdt den 21. december 2000, og Navision Software a/s vil blive det fortsættende selskab.

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Seneste nyt

Se flere jobs