MediaWatch

Dansk e-eksport eventyr i Japan

Tre uger efter IT messen, "EU Gateway to Japan" i Tokyo d. 22-27. okt. 2000, er den første japanske partner kontrakt allerede underskrevet.

- I vesten opfattes det japanske marked som uhyre vanskeligt at trænge ind på - og vores partner ADB Power ApS var da også den eneste danske virksomhed repræsenteret på det EU arrangerede fremstød. Markedet for e-handel i Japan er næsten på størrelse med det europæiske og derfor yderst interessant, siger administrerende direktør Kasper Kragelund, Dansk Internet Rådgivning A/S.

Dansk Internet Rådgivning A/S, der siden starten af i år har solgt shopServer gennem et net af partnere i Danmark, England, Tyskland og Schweiz, har etableret et samarbejde med ADB Power ApS om lanceringen af shopServer i Japan.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs