MediaWatch

PC panik hos danske virksomheder

Ved årsskiftet er det formentlig slut med de populære hjemme-PC-ordninger, hvor medarbejdere mod at gå ned i løn i et par år får en PC af arbejdsgiveren. Fidusen er, at PC'en er skattefri, og at medarbejderen nærmest får den til halv pris, skriver Politiken.

Derfor har hundredvis af virksomheder travlt med at lave PC-ordninger til deres ansatte inden den 1. januar 2001. Ifølge PC-leverandørerne Wm-data og Merkantildate er der i øjeblikket tale om "hamstring og panik". Både Wm-data og Merkantildata er ved at nå grænsen for, hvor mange ordrer de endnu kan klare inden årsskiftet:

- Alene at finde biler nok i Danmark til at køre computerne ud kan blive et problem, siger Carsten Stenrøjl, markedschef i Merkantildata.

Skatteminister Ole Stavad (S) lavede i forrige uge et lynindgreb, der skulle stoppe de yderst populære hjemme-PC-ordninger, hvor tusindvis af medarbejdere var gået lidt ned i løn mod at få computer med udstyr stillet op i privaten.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs