MediaWatch

Aktieugen der gik, og den der kommer

Mandag nåede Nasdaq et nyt lavpunkt i 2966,72 efter et 2,6 procents fald. Tirsdag bød på en dramatisk stigning på 5,8 procent. Og torsdag på et ligeså dramatisk fald på 4,2 procent. Fredagens lukning i 3.027 er bare 3 indekspoint lavere end sidste fredag.

Usikkerheden om udfaldet af præsidentvalget, en skuffende indtjeningsmeddelelse fra Hewlett Packard, FOMC mødet i den amerikanske centralbank, og handel op og ned i de store tech-aktier dominerede ugen. Nasdaq ligger nu hele 41 procent lavere end den højeste lukning inden for det sidste år.

- Vi er stadig i et marked plaget af stor usikkerhed”, udtalte Alan Ackerman, markedsstrateg hos Fahnestock & Co, til Reuters fredag. ”Usikkerheden med hensyn til præsidentvalget ser ud til at nærme sig en afklaring, men lavere vækst i den amerikanske økonomi skaber forsat bange anelser om, hvad der vil ske med virksomhedernes indtjening”, uddybede han.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs