MediaWatch

Aktieugen der gik, og den der kommer

Mandag nåede Nasdaq et nyt lavpunkt i 2966,72 efter et 2,6 procents fald. Tirsdag bød på en dramatisk stigning på 5,8 procent. Og torsdag på et ligeså dramatisk fald på 4,2 procent. Fredagens lukning i 3.027 er bare 3 indekspoint lavere end sidste fredag.

Usikkerheden om udfaldet af præsidentvalget, en skuffende indtjeningsmeddelelse fra Hewlett Packard, FOMC mødet i den amerikanske centralbank, og handel op og ned i de store tech-aktier dominerede ugen. Nasdaq ligger nu hele 41 procent lavere end den højeste lukning inden for det sidste år.

- Vi er stadig i et marked plaget af stor usikkerhed”, udtalte Alan Ackerman, markedsstrateg hos Fahnestock & Co, til Reuters fredag. ”Usikkerheden med hensyn til præsidentvalget ser ud til at nærme sig en afklaring, men lavere vækst i den amerikanske økonomi skaber forsat bange anelser om, hvad der vil ske med virksomhedernes indtjening”, uddybede han.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs