MediaWatch

Aktieugen der gik, og den der kommer

Mandag nåede Nasdaq et nyt lavpunkt i 2966,72 efter et 2,6 procents fald. Tirsdag bød på en dramatisk stigning på 5,8 procent. Og torsdag på et ligeså dramatisk fald på 4,2 procent. Fredagens lukning i 3.027 er bare 3 indekspoint lavere end sidste fredag.

Usikkerheden om udfaldet af præsidentvalget, en skuffende indtjeningsmeddelelse fra Hewlett Packard, FOMC mødet i den amerikanske centralbank, og handel op og ned i de store tech-aktier dominerede ugen. Nasdaq ligger nu hele 41 procent lavere end den højeste lukning inden for det sidste år.

- Vi er stadig i et marked plaget af stor usikkerhed”, udtalte Alan Ackerman, markedsstrateg hos Fahnestock & Co, til Reuters fredag. ”Usikkerheden med hensyn til præsidentvalget ser ud til at nærme sig en afklaring, men lavere vækst i den amerikanske økonomi skaber forsat bange anelser om, hvad der vil ske med virksomhedernes indtjening”, uddybede han.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs