MediaWatch

DoubleClick sænker budpris på @Plan

DoubleClick har således meddelt aktionærerne i @Plan, at det vil betale 8 dollar i kontanter og aktier for hver @Plan aktie. Det oprindelige bud lå på 9,25 dollar, skriver CNN.

Kontantdelen af det nye bud på 8 dollar vil ligge mellem 1,60 dollar og 4 dollar, mens den resterende del vil blive udbetalt i aktier.

Sænkningen kommer som del af en aftale, hvori DoubleClick har mulighed for at ændre betingelserne for handlen, såfremt dets aktiekurs i løbet af 10 handelsdage frem til fire handelsdage før @Plan aktionærerne afholder deres afstemning falder til under 23,87 dollar.

Doubleclick har ikke oplyst datoen for denne afstemning men siger, at handlen forventes gennemført i løbet af første kvartal.

Selskabets aktie faldt 69 cent i dagens handel og endte dermed i kurs 15,19 dollar.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs