MediaWatch

Virtual Communities afskediger 50 %

Virtual Communities Inc., der udvikler software oplyser, at de er nødt til at opsige cirka 40 medarbejdere svarende til halvdelen af selskabets medarbejderstab. Afskedigelserne sker, fordi selskabet ikke har haft succes med at skaffe nye finansielle midler, hvorfor selskabet i det hele taget må nedskære sine aktiviteter, skriver Reuters.

Afskedigelserne inkluderer alle selskabets medarbejdere i New York City kontoret og en del ansatte i selskabets softwareudviklingsafdeling, der ligger i Jerusalem. Adskillige ansatte i software udviklingsafdelingen har indvilliget i at fortsætte med at arbejde midlertidigt, formentlig uden løn. Ansatte i selskabets online afdeling forsætter ligeledes deres daglige arbejde med at opretholde selskabets online communities.

Virtual Communities forsøger fortsat at skaffe finansielle midler ved at sælge op til flere af selskabets online communities, så de kan forsætte deres aktiviteter. Virtual Communities kan blive tvunget til at lukke helt ned, hvis ikke det snart lykkes selskabet at skaffe finansielle midler.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs