MediaWatch

BellSouth nedjusterer forventninger

BellSouth, det største lokale telefonselskab i det sydøstlige USA, oplyser, at det forventer en indtjening på mellem 7 og 9 procent pr. aktie, hvilket er et fald fra tidligere forventninger, der lå på mellem 13 og 15 procent pr. aktie. Selskabets aktier faldt efter oplysningen om nedjusteringen, skriver CNET.

Det nye forventninger til 2001 hænger blandt andet sammen med, at selskabet er gået ind på det colombianske marked og har tilkoblet flere kunder til Internet højhastighedsforbindelsen DSL end tidligere forventet. Den tidligere forventning til vækst i indtjeningen tog ikke højde for disse to aktiviteter.

BellSouth forventer at tredoble antallet af DSL kunder til 600.000 næste år. Selskabet, der er baseret i Atlanta, er tvunget til at omstrukturere sine aktiviteter med henblik på at øge indtjeningen.

Selskabets aktier faldt hele 3,25 dollar til en pris på 46 dollar stykket i efterbørs. De faldt 38 cent til 49,25 på den regulære New York Stock Exchange.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs