MediaWatch

MP3.com anklages igen

Torsdag meddelte musikforlagene, at de agter at lave en fælles klage mod den Californiske musik-tjeneste. MP3.com's direktør, Michael Robertson, meddeler, at MP3.com er skuffet over anklagen. Både på vegne af forbrugerne som på vegne af kunstnerne, da der i øjeblikket finder en frugtbar tilnærmelse sted mellem førende musik-koncerner og MP3.com, skriver Die Welt.

Mp3.com Inc. indgik for to dage siden en aftale med henblik på at afslutte retssagen med Seagram Co's Universal Music Group. Mp3.com skulle betale 53,4 millioner dollar i skadeserstatning og advokatsalærer.

Aftalen inkluderede en licensaftale, hvor MP3.com fik lov til at bruge Universal sange på sin My.MP3.com service, så brugerne kan lytte til sange online, hvis de allerede har købt dem på CD. Universal har købt aktieoptioner for et ukendt beløb i MP3.com.

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Seneste nyt

Se flere jobs